Σε χαμηλό τέμπο στο «Tomás Ducó»
ΟΥΡΑΚΑΝ
Η φάση που έβαλε «φωτιά» στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο, από την οποία και έχασε 2-0, σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, όταν και ο Λεσκάνο δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και την άφησε με δέκα παίκτες. Οι άνθρωποι της Ουρακάν διαμαρτυρήθηκαν έντονα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο προπονητής Μαρτίνες, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν κινήθηκε προς τον διαιτητή: «Πήγα να τον χαιρετήσω, όπως κάνω κάθε φορά. Οι παίκτες μου πίστεψαν προφανώς ότι έχω άλλη πρόθεση και με απομάκρυναν».
Με αριθμητικό μειονέκτημα, πάντως, η Ουρακάν δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων. Στο 32’ ήταν ο Μπάχαμιτς αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ οι νεοφώτιστοι δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να τα καταφέρουν, με τον Άλανις να διπλασιάζει τα τέρματα τους.
Αγωνιστικά Νέα:
Δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους ο μακροχρόνια απών Σαμπάλα (Α) και ο χρήσιμος Ρίος (Μ), ενώ παραμένει αμφίβολος ο ικανός Βέρα (Α). Ο χρήσιμος Λεσκάνο θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ ο πολύτιμος Ιμπάνιες, που επιστρέφει, θα τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Οι Κορτές και Καϊσέδο, τέλος, αναμένεται να είναι το δίδυμο κρούσης.
ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ
Τα κολακευτικά σχόλια που γίνονται για την ομάδα του, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και είναι η μοναδική αήττητη στον όμιλο της, μετά και την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ατλέτικο Τουκουμάν, φαίνεται ότι… ανάγκασαν τον προπονητή Ζιελίνσκι να προσπαθήσει να χαμηλώσει τους τόνους. «Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.
Η Μπελγράνο, πάντως, τα πήγε εξαιρετικά στην εντός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής και άνοιξε το σκορ στο 38’ με τον Ριγκόνι. Ο Ν. Φερνάντες διπλασίασε τα τέρματα της στο 52´, ενώ ο Μαβίγια στο 77’ πέτυχε το τρίτο γκολ της. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 89’ με το τέρμα του Μπενίτες.
Αγωνιστικά Νέα:
Οι Φερνάντες και Πασερίνι διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με τις δοκιμές του τεχνικού της Μπελγράνο. Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο σημαντικός Βελάσκες (ΜΕ). Αντίθετα, παραμένουν τραυματίες οι χρήσιμοι Οκάμπο (Α) και Ρέινα (ΜΕ). Ο πολύτιμος Λόπες (Α) έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός, ενώ τη θέση του θα πάρει ο Ρίκα.
Selalmazidis
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Θα ψάξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με τη συμπαράσταση του κόσμου της, η Ουρακάν, που σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να ρισκάρει. Σοβαρή και καλά οργανωμένη μεσοαμυντικά θα παραταχθεί και η Μπελγράνο του Ζιελίνσκι. Αναμένεται παιχνίδι χωρίς ρυθμό, με λίγες φάσεις.
Ίπσουιτς
Χαλ
Έβερτον
Μπέρνλι
Λιντς
Σάντερλαντ
Μπόρνμουθ
Μπρέντφορντ
Γουλβς
Λίβερπουλ
Σαρμιέντο Χουνίν
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ατλέτικο Τουκουμάν
Ρασίνγκ Κλουμπ
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Ρίβερ Πλέιτ
Μπάνφιλντ
Αλντοσίβι
Στρασβούργο
Ρεμς
Βίντερτουρ
Σερβέτ
Ναϊμέγκεν
Αϊντχόφεν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Σεντ Μίρεν
Τίγκρε
Βελέζ Σάρσφιλντ
Μπόκα Τζούνιορς
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ουνιόν Σάντα Φε
Ιντεπεντιέντε
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Μπαράκας Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Σέντραλ Κόρδοβα
Σαν Λορέντζο
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Πλατένσε
Λανούς
Ντεφένσα Xoυστίσια
Ροσάριο Σεντράλ
Χιμνάσια Μεντόζα
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Νιούελς Ολντ Μπόις