«Αυτοσκοπός» το τρίποντο
ΛΕΣΤΕΡ
Το εντός έδρας παιχνίδι με την Χαλ ήταν εξ αρχής δύσκολο και λόγω της δυναμικής του αντιπάλου αλλά και ακόμα περισσότερο λόγω του κλίματος μιας και οι «αλεπούδες» βρίσκονταν ήδη με το ενάμιση πόδι στην Α' Αγγλίας. Η Λέστερ υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά το 2-2, σε ένα παιχνίδι που ξανά αυτή είχε τις περισσότερες στιγμές αλλά «προδόθηκε» τόσο από την αμυντική της αστάθεια όσο και από την επιθετική της ασυνέπεια. Προηγήθηκε η Χαλ στο 18', με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την κατάσταση μέσα σε δύο λεπτά (52', 54'). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 63'.
«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Ρόουετ, με την διοίκηση να αναλαμβάνει την ευθύνη και τον πρόεδρο της ομάδας Αγιαβάτ Σριβανταναπράμπα να αναφέρει πως θα γίνουν όλα όσα πρέπει για να προχωρήσει ο σύλλογος μπροστά. Οι αντιδράσεις είναι μεγάλες από τον κόσμο που βλέπει την ομάδα που πριν μία δεκαετία έγραψε ιστορία κατακτώντας την Premier League τώρα να υποβιβάζεται στην τρίτη κατηγορία. Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία επτά (0-4-3), εντός έδρας έχει την 21η καλύτερη επίδοση (7-6-9) στην Τσάμπιονσιπ. Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην έδρα της Μπλάκμπερν.
Αγωνιστικά Νέα: Αποτελούν ερωτηματικό οι επιλογές του Ρόουετ για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και μοιάζει πιθανό να δούμε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής να μπαίνουν στην ενδεκάδα. Εκτός βρίσκονται οι Οκόλι (29/1), Νέλσον (24/1), Κρίστιανσεν (Α 5/0).
ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Ταξίδεψε στο Στόουκ, με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει εντός κουβέντας για την δεύτερη θέση και την πέτυχε με σχετική άνεση. Προηγήθηκε στο 20', θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της λίγα λεπτά αργότερα αλλά ο φορ Κόμπερν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο Αζίζ στο 55' έκανε το 0-2 με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να έχει μερίδιο ευθύνης. Μείωσε η Στόουκ στο 60' με αυτογκόλ του Τέιλορ, όμως ο Κόμπερν στο 69' με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
«Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση. Πατήσαμε γκάζι από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε το προβάδισμα άξια. Η αντίδραση μας μετά το 1-2 ήταν σημαντική» δήλωσε ο τεχνικός Νιλ που είδε την ομάδα του σε ένα κρίσιμο σημείο χρονικά να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο αν και πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να έρχονται οι νίκες, με τους Λονδρέζους να κερδίζουν δεύτερο σερί και να παραμένουν σε τροχιά δεύτερης θέσης. Παραμένει αήττητη στις τελευταίες οχτώ (6-2-0) εξόδους της. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Όξφορντ.
Αγωνιστικά Νέα: Ο αμυντικός Μπράιαν (19/0) συνεχίζει να είναι αμφίβολος, όπως και ο μέσος Ντάουτι (24/0). Συνεχίζουν να μην είναι διαθέσιμοι οι Σμόλμποουν (Μ 9/0), Λουόνγκο (Μ 9/0), Κέλι (Μ 9/0) και ο γκολκίπερ Γιένσεν (-), με τους συγκεκριμένους πάντως να μην επηρεάζουν τα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.
El Capitano
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Λέστερ και η απογοήτευση είναι μεγάλη, με κανέναν να μην έχει στο μυαλό του το σημερινό παιχνίδι εν αντιθέσει με την Μίλγουολ που συνεχίζει να τα δίνει όλα για την απευθείας άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι έτσι κι αλλιώς έχουν αρκετή ποιότητα και έχουν την δυνατότητα να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους. Διπλό.
Σάντερλαντ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Πλατένσε
Σαν Λορέντζο
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Ιντεπεντιέντε
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ροσάριο Σεντράλ
Λανούς
Σέντραλ Κόρδοβα
Ρασίνγκ Κλουμπ
Μπαράκας Σεντράλ
Ντεφένσα Xoυστίσια
Μπόκα Τζούνιορς
Μπλάου Βάις Λινζ
Αλτάχ
Σερκλ Μπριζ
Ντέντερ
Μπρεστ
Λανς
Λειψία
Ουνιόν Βερολίνου
Κόβεντρι
Ίπσουιτς
Σαουθάμπτον
Μπέρμιγχαμ
Μίντλεσμπρο
Γουότφορντ
Σουόνσι
Ντέρμπι
Ρέξαμ
Χαλ
Στόουκ
ΚΠΡ
Γουέστ Μπρομ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Πρέστον
Πόρτσμουθ
Νόριτς
Μπρίστολ Σίτι
Τσάρλτον
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Μπλάκμπερν
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Γκολ γκολ