Το «παλεύει» η Αλντοσίβι
ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ
Έξαλλοι οι οπαδοί της αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες μετά τη λήξη του εντός έδρας αγώνα με την Τίγκρε, παρά το γεγονός ότι η Αλντοσίβι πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και άξιζε περισσότερα από τον έναν βαθμό. Η δύσκολη θέση, όμως, που βρίσκεται η ομάδα τους, προτελευταία τόσο στην ετήσια βαθμολογία όσο και στην ειδική κατάταξη υποβιβασμού, ώθησε τους φίλους της στη συγκεκριμένη αντίδραση, καθώς ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι μεγάλος.
Είναι ξεκάθαρο ότι η πίεση παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς ακόμα και όταν η αντίπαλος έμεινε με δέκα, λόγω της αποβολής του Ρεκένα στο 78’, δεν το αξιοποίησε η Αλντοσίβι. Ο Νταμόντε, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω. Η ομάδα έχει ζωή και τόσο εγώ όσο και οι παίκτες θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η Αλντοσίβι έφτασε πάντως τις 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-10-11).
Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζουν την αποθεραπεία τους οι πολύτιμοι Λέις (Μ) και Γκ. Ενρίκε (Α), ενώ παραμένει εκτός δράσης ο μακροχρόνια τραυματίας Μογιάνο (Τ). Ο Βόμπεργκαρ αναμένεται να ξεκινήσει στην επίθεση. Στους «16» του Κυπέλλου Αργεντινής θα αντιμετωπίσει (27/8) την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.
ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Οι δηλώσεις του προπονητή Μαντελόν και του αρχηγού Ταραγόνα μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαν Λορένσο καταδεικνύουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ουνιόν Σάντα Φε «Δεν αναγνώρισα την ομάδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, ενώ ο αρχηγός ήταν εξίσου απογοητευμένος: «Ούτε εγώ ταυτίζομαι με αυτό που δείξαμε. Εμείς δεν είμαστε έτσι. Είμαστε μια ομάδα... ενοχλητική, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και πληγώνει όταν επιτίθεται».
Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ του Αουσμέντι στο 64’, με την Ουνιόν να μην καταφέρνει να αντιδράσει στη συνέχεια. Η συγκεκριμένη ήττα επιβεβαίωσε, μάλιστα, και τη μεγάλη αδυναμία της μακριά από την έδρα της, καθώς έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η εικόνα της ομάδας προβληματίζει έντονα, με τον Μαντελόν να καλείται, πλέον, να διαχειριστεί και την πίεση του αποτελέσματος.
Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο μακροχρόνια απών Γκόμες Γκερθ (Τ), ενώ εκτός παραμένει και ο πολύτιμος Σολάρι (ΜΕ). Δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ενενηντάλεπτο λόγω τραυματισμών οι πολύτιμοι Μοσκέιρα (ΜΕ), Βάργκας (Α) και Μαλκορά (ΜΕ) και τέθηκαν νοκ άουτ, Οι Ντιαλέ, Πιντάδο και Τζιακόνε αναμένεται να καλύψουν τα κενά τους.
Εκτίμηση
Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για την Αλντοσίβι αποτελεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς χρειάζεται βαθμούς στην έδρα της, αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ιδανικός αντίπαλος φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή η προβληματική εκτός έδρας Ουνιόν Σάντα Φε. Θα ρισκάρουμε με τους γηπεδούχους.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ίπσουιτς
Ιντεπεντιέντε
Χιμνάσια Μεντόζα
Μπάνφιλντ
Ρίβερ Πλέιτ
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Ρασίνγκ Κλουμπ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Σάλτσμπουργκ
Αούστρια Βιέννης
Χάρτμπεργκ
Ριντ
Ραπίντ Βιέννης
Στουρμ Γκρατς
Βέστερλο
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ
Μιρασόλ
Παλμέιρας
Μπαΐα
Ιντερνασιονάλ
Φλαμένγκο
Μποταφόγκο
Γκρέμιο
Σαπεκοένσε
Κορίνθιανς
Σάντος
Μονακό
Μαρσέιγ
Ρεν
Λε Μαν
Άουγκσμπουργκ
Σάλκε
Νόρτζελαντ
Μπρόντμπι
Σεντ Γκάλεν
Τουν
Βαντούζ
Γκρασχόπερς
Άρης
ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός
Ατρόμητος
ΠΑΟΚ
Κηφισιά
ΑΕΚ
Κολόμπους Κρου
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σεντ Λούις Σίτι
Ντάλας
Ντέρι Σίτι
Σάμροκ Ρόβερς
Θέλτα
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Λα Κορούνια
Βαλένθια
Ρεάλ Μαδρίτης
Μάλαγα
Κάλιαρι
Ίντερ
Λάτσιο
Τζένοα
Νάπολι
Κόμο
Καρμιώτισσα
Πάφος
ΑΕ Λεμεσού
Ανόρθωση
Μοντερέι
Ατλέτικο Σαν Λούις
Τολούκα
Χουάρεζ
Λίλεστρομ
Φρέντρικσταντ
Χαμ Καμ
Κρίστιανσουντ
Τρόμσο
Σάρπσμποργκ 08
Σταρτ
Κφουμ Όσλο
Σάντεφιορντ
Μπραν
Βαλερένγκα
Μόλντε
Βίκινγκ
Αάλεσουντ
Χοντ
Στάμπαεκ
Σογκντάλ
Στρομσγκόντσετ
Ράουφος
Σάντνες Ουλφ
Ρανχάιμ
Οντ
Μος
Στρόμεν
Κόνγκσβινγκερ
Λιν
Έγκερσουντ
Ασάνε
Μπρίνε
Χάουγκεσουντ
Καμπούρ
Τβέντε
Τελστάρ
Άγιαξ
Φαμαλικάο
Ζιλ Βιθέντε
Κάζα Πία
Μορεϊρένσε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Εστρέλα Αμαδόρα
Σάντβικενς ΙΦ
Έστερ
Γκέτεμποργκ
Έργκριτε
Μπασακσεχίρ
Κασίμπασα
Σαμσουνσπόρ
Φενερμπαχτσέ
Έγιουπσπορ
Αλάνιασπορ
Νιούελς Ολντ Μπόις
Σαρμιέντο Χουνίν
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Μπόκα Τζούνιορς
Τίγκρε
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ντεφένσα Xoυστίσια
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Ουρακάν
Μπελγράνο
Σαν Λορέντζο
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ροσάριο Σεντράλ
Λανούς
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπαράκας Σεντράλ
Σέντραλ Κόρδοβα
Πλατένσε
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
X