Πανδαισία τερμάτων
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Σε περίπτωση νίκης της Σπόρτινγκ με 3 γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση κι (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους «16» είτε με την Αρσεναλ, είτε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ
Το βράδυ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Νορβηγία ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό. Πήγε θεωρητικά ως ποιοτικότερη ομάδα και επέστρεψε με τρία γκολ στην πλάτη της, μέσα στη βαλίτσα. Ο Φετ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 32' και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 2-0, μετά από αυτογκόλ. Στο 71' δέχθηκε και το «κερασάκι».
Δεδομένη η απογοήτευση, δεδομένη και η ανάγκη της να αντιδράσει. Την πάτησε ακριβώς όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ. Θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο συντηρητική και πιο... έξυπνη. Δεν τα κατάφερε όμως. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ζήτησε και πήρε αναβολή από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται.
«Η ομάδα μου θέλει πολύ να δείξει διαφορετική εντύπωση και να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι» σημείωσε ο κόουτς Μπόργκες. «Πρέπει να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ γίνεται, νωρίς» πρόσθεσε ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Γκονσάλβες.
Τελευταία υποχρέωση της πριν τη διακοπή, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλβέρκα, την Κυριακή (20/3)
Αγωνιστικά Νέα: Με τον κομβικό πλάγιο μπακ Αραούχο και τον κομβικό μεσοεπιθετικό Γκονσάλβες θα παραταχθεί σήμερα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αντίθετα, εκτός δράσης παραμένουν -εδώ και καιρό- οι Μάνγκας (Α), Κέντα (Ε), Κοτσορασβίλι και Ιωαννίδης (Ε). Ο Έλληνας φορ πήρε λίγο χρόνο στις 21/2 απέναντι στη Μορεϊρένσε, αλλά εκ νέου τέθηκε εκτός δράσης, αφού σαφέστατα δεν είναι έτοιμος 100%.
ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ
Ούτε ο πιο θερμός της φίλαθλος δεν θα πίστευε ότι θα κάνει πέντε διαδοχικές νίκες στο Champions League. Πόσο μάλιστα ότι με αυτές τις νίκες είναι ένα βήμα από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, δίχως αγωνιστική -εγχώρια- δράση από τα τέλη Νοέμβρη.
Και όμως η ομάδα του Κνούτσεν είναι η αποκάλυψη της σεζόν και συνεχίζει να «τραβάει» τα βλέμματα. Αναμφίβολα είναι η θετική έκπληξη της διοργάνωσης. Έχει κερδίσει κατά σειρά της Μάντσεστερ Σίτι (3-1), Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2), Ίντερ (3-1, 1-2) και Σπόρτινγκ (3-0). Στις αρχές του Μάρτη κέρδισε και την Μόλντε, την οποία πέταξε εκτός κυπέλλου.
Ξεκάθαρος ήταν ο φιλόδοξος προπονητής της: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Γνωρίζουμε ότι η Σπόρτινγκ θα ξεκινήσει το παιχνίδι με ένταση. Παρ'όλα αυτά, δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με αυτή τη σκέψη».
Προφανώς αιτήθηκε αναβολή για την πρεμιέρα του νορβηγικού πρωταθλήματος, η οποία της δόθηκε. Το Σάββατο υποδέχεται την Χαμ-Καμ αλλά πραγματικά δεν... ενδιαφέρει κανένα στο εσωτερικό της.
Αγωνιστικά Νέα: Τα ευχάριστα για την Μπόντο Γκλιμτ δεν σταμάτησαν στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Για ακόμα ένα παιχνίδι, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του κόουτς Κνούτσεν. Προφανώς και δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι σε πρόσωπα ή σχήματα, γιατί αυτό που κάνει εδώ και καιρό... δουλεύει.
Εκτίμηση
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα έκανε μαντάρα στη Νορβηγία, αλλά στον επαναληπτικό θα... κυνηγήσει από το 1' την ανατροπή. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά περιμένουμε ροντέο. Η Μπόντο Γκλιμτ ξέρει τι την περιμένει και σε αντίθεση με την πιο προσεκτική Ίντερ, εδώ θα δούμε μια ομάδα με το πόδι στο «γκάζι». Κρατάμε το σύνολο τερμάτων 4-6.
Γουότφορντ
Ρέξαμ
Σέντραλ Κόρδοβα
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Χιμνάσια Μεντόζα
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Λανούς
Νιούελς Ολντ Μπόις
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Ιντεπεντιέντε
Ρασίνγκ Κλουμπ
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Σαπεκοένσε
Γκρέμιο
Τσέλσι
Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Σίτι
Ρεάλ Μαδρίτης
Άρσεναλ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Σεντ Γκάλεν
Λουγκάνο
ξανά το ίδιο σκηνικό και εδώ από φαβορί την τελευταία φορά που κέρδισε η Μπόντο και μετά την 3αρα έρχεται εδώ στην έδρα της και η Σπόρτινγκ γίνετε φαβορί .δηλαδή η αξία όλης της υπόθεσης είναι η έδρα δινει την νίκη αυτό είναι το σκεπτικό σας ρε ξεφτίλες .
1.60 ο άσσος 😂 θα έρθει η Μπόντο εδώ να ανοίξει τα πόδια της αλλά δεν φταίει αυτό φταίει η διαφορά 3 τερμάτων έτσι για να γίνετε το ματς 3πλη ευκαιρία και σαν να είναι στην ουσία πρώτο ματς σαν να ξεκινάνε από το 0 ένα πράγμα .
για γέλια απλά οι αποδόσεις καμία σχέση με την πραγματικότητα απλά εννοείται κάποιες θα βγουν και κάποιες όχι γιατί πολύ απλά είναι όλα στημένα