Την κορυφαία ενδεκάδα για το 2025 ανέδειξε η FIFPRO, με την Παρί Σεν Ζερμέν φυσικά να έχει την τιμητική της. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν πάνω από 26.000 επαγγελματίες...
Γκολ και θέαμα στο Παρίσι
* League Phase - 4η Αγωνιστική. Στους «16» προκρίνονται οι ομάδες «1-8» της βαθμολογίας, ενώ οι ομάδες «9-24» συνεχίζουν στα πλέι οφ. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 4) Περισσότερες νίκες, 5) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 6) Ματς με αντιπάλους της League Phase (Βαθμοί, Διαφορά τερμάτων, Καλύτερη επίθεση), 7) Λιγότεροι βαθμοί ποινής, 8) Βαθμολογία στο Ranking της UEFA.
* Οι Παριζιάνοι έχασαν από τους Βαυαρούς στην ίδια φάση της περσινής διοργάνωσης (με 1-0 εκτός έδρας), προτού κατακτήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά, συντρίβοντας την Ίντερ με 5-0 στον τελικό του Μονάχου. Τελευταία συνάντηση τους στις 5 Ιουλίου για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όπου η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο
                    ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
                Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της φάσης της League Phase του Champions League μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας το απόλυτο των νικών με 13-3 σύνολο τερμάτων. Στο τελευταίο της ματς ισοπέδωσε με 7-2 την Λεβερκούζεν στην Γερμανία ενώ είχαν προηγηθεί οι εξίσου εντυπωσιακές νίκες με Αταλάντα (4-0 εντός) και Μπαρτσελόνα (2-1 εκτός).
Όπως και η σημερινή αντίπαλος, Μπάγερν, έτσι και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος, αν και μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τη Μαρσέιγ και τη Λανς, έχοντας χάσει βαθμούς σε τέσσερα από τα 11 παιχνίδια της (7-3-1). Οι «μπλε» κέρδισαν οριακά τη Νις με 1-0 εντός έδρας το Σάββατο, χάρη σε ένα γκολ του Γκονσάλο Ράμος στο 95ο λεπτό, επιστρέφοντας στις νίκες μετά το 1-1 με τη Λοριάν εκτός. Ξεκίνησε με τους βασικούς, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να λυτρωθεί στο φινάλε, θα μπορούσε να επικρατήσει πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Την Κυριακή (9/11) έχει δύσκολη αποστολή στη Λυών.
Αγωνιστικά Νέα: Ο κομβικός επιθετικός Ντουέ (6/1) έχει τεθεί εκτός δράσης για περίπου 8 εβδομάδες λόγω ρήξης στον μηρό που υπέστη στα μέσα της εβδομάδας. Ο Λουίς Ενρίκε δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στον τιμωρημένο αμυντικό Ζαμπάρνι (10/1), ο οποίος αποβλήθηκε στη νίκη με 7-2 επί της Λεβερκούζεν. Στα θετικά ότι επέστρεψε κόντρα στην Νις ο μέσος Ρουίθ (6/1) και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει βασικός στο σημερινό. Αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώην της Bundesliga, Ντεμπελέ, Χακίμι (και οι δύο της Μπορούσια Ντόρτμουντ ) και Πάτσο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης ), αναμένεται να ξεκινήσουν. Ο πρώην αμυντικός της Μπάγερν, Λούκας Ερνάντεζ, θα μπορούσε επίσης να βρεθεί στην 11άδα.
                    ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
                Η Μπάγερν έχασε με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το καλοκαίρι, αλλά έκτοτε είναι ασταμάτητη. Η νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν (3-0 εντός έδρας) στην Bundesliga το Σάββατο ήταν η 15η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν 2025/26. Ένα επίτευγμα που διευρύνει το ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Βρισκόμενη στην κορυφή της Bundesliga με «9 στις 9» νίκες και συνεχίζοντας στους «16» του Κυπέλλου, η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί τα πάει περίφημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας το «3 στα 3» μετά από νίκες επί της Τσέλσι (3-1 εντός), της Πάφου (5-1 εκτός) και της Κλαμπ Μπριζ (4-0 εντός) με συνολικό σκορ 12-2.
Αγωνιστικά Νέα: Ο Χάρι Κέιν έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς σε ρόλο Νο10 αυτή τη σεζόν, αλλά αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο της επίθεσης κόντρα στην Παρί. Ο Άγγλος μαζί με τους Μάικλ Ολίσε και Λουίς Ντίαζ ήταν όλοι αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Λεβερκούζεν, οπότε θα πρέπει να είναι φρέσκοι για να ξεκινήσουν, απόψε. Ο Νίκολας Τζάκσον ο οποίος ήταν εύστοχος το Σαββατοκύριακο και έχει σκοράρει δύο φορές στο Champions League, πιθανότατα θα επιστρέψει στον πάγκο. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα δεν θα αγωνιστεί, τραυματίστηκε σοβαρά απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Ιούλιο, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να αναμένεται πριν από το τέλος του 2025. Εκτός και οι Ντέιβις (A), Ίτο (A).
Εκτίμηση
Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της βραδιάς, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει ελαφρύ προβάδισμα νίκης, κυρίως λόγω έδρας. Πάντως, η Μπάγερν Μονάχου τρέχει μεγάλο θετικό σερί και δύσκολα μπορείς να της πας... κόντρα. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από τα σημεία και να στραφούμε στα γκολ.
                                    
                                Γιουβέντους
                            
                                Σπόρτινγκ Λισαβόνας
                            
                                Νάπολι
                            
                                Άιντραχτ Φρανκφούρτης 
                            
                                Μπόντο Γκλιμτ
                            
                                Μονακό
                            
                                Ολυμπιακός
                            
                                Αϊντχόφεν
                            
                                Τότεναμ
                            
                                Κοπεγχάγη
                            
                                Ατλέτικο Μαδρίτης
                            
                                Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
                            
                                Σλάβια Πράγας
                            
                                Άρσεναλ
                            
                                Λίβερπουλ
                            
                                Ρεάλ Μαδρίτης
                            
Τσέλσι
Γαλατασαράι
Αταλάντα
Μπαρτσελόνα
Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ
Ίντερ
Κλαμπ Μπριζ
Νιούκαστλ
Καραμπάγκ
Μάντσεστερ Σίτι
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Βιγιαρεάλ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Καϊράτ Αλμάτι
Μπενφίκα
Άγιαξ
Πάφος
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Οβερ 1.5 φιλοξενουμενου